Babagan Kita

SHANDONG JUMP GSC

Profil Perusahaan

JUMP minangka perusahaan klompok kanthi pengalaman 20 taun sing spesialisasine ing produksi macem-macem medium-grade lan botol kaca lan botol kaca saben dina. Dumunung ing provinsi wisata pesisir - ShanDong, minangka kepala wétan Jembatan Continental New Eurasiaduwe plabuhan internasional paling gedhe ing China- Pelabuhan QingDao,  JUMP nduweni lokasi geografis sing unik, sing nggawe kahanan alami sing apik kanggo bisnis internasional.

Jembaré 50000 ㎡ cacahe luwih saka 500 karyawan, ana luwih saka 26 lini produksi ing bengkel, kapasitas produksi 800 yuta PC saben taun. Ana enem mesin inspeksi otomatis kanthi fungsi kamera lan 2 garis kemasan otomatis sing ora mung njamin kualitas uga nganyari efisiensi produksi. Duwe panggang ˴ pencetakan fr frosted ˴ sandblasting ˴ ukiran ˴ electroplating lan penyemprotan warna lsp produksi garis pamrosesan jero, bisa nyedhiyakake produk kaca siji, uga bisa menehi label cap ˴ label karo botol kaca kanthi syarat pelanggan. Botol semangat ˴ botol anggur ˴ botol bir ˴ jar kaca ˴ botol minuman ˴ botol panganan ˴ macem-macem botol anggur khas kelas menengah lan menengah, bahan biru material bahan kristal ˴ bahan watu bening sing jelas utawa bahan kaca gelas, cangkir kaca plate piring buah ˴ jar mason ˴ botol minuman ringan ˴ dispenser kaca ˴ macem-macem jar kaca minangka produk populer. Uga gawé gelas kaca borosilikat dhuwur sing bisa cocog karo gelombang mikro lan mesin cuci, kanthi suhu tahan panas ing ndhuwur 250 ℃. Kabeh produk bisa lolos tes sertifikat FDA, LFGB lan DGCCRF, tanduran kita duwe sertifikasi seri ISO. Proses produksi sing ketat nyedhiyakake jaminan kualitas.

Duwe perusahaan impor & ekspor sing dioperasikake kanthi dhukungan teknis canggih sing duwe botol kaca lan toples kaca menyang Eropa ˴ Amerika Serikat America Amerika Selatan ˴ Afrika Selatan Asia Asia Tenggara ˴ Rusia ˴ Asia Tengah lan pasar Timur Tengah, ing kana seneng banget ajining diri Ana cabang ing Myanmar ˴ Filipina ˴ Vietnam ˴ Thailand ˴ Rusia ˴ Uzbekistan. Kanthi pengalaman industri luwih saka 20 taun kanggo ngladeni pelanggan domestik lan manca, JUMP tuwuh dadi perusahaan profesional nyedhiyakake produk kemasan kaca global lan sistem layanan. Manungsa sing ijo, ramah lingkungan lan sehat manungsa mesthi dadi arahan strategi pembangunan kita. Mlumpat terus nganyari teknologi lan inovasi tindakake kelas internasional paling anyar, tim desain profesional bisa nyedhiyakake layanan pribadi kayata prabédan kanggo nyithak ˴ pengepakan design desain produk, lsp. Prinsip kita yaiku: kualitas dhisik, siji layanan stasiun, nyukupi kabutuhan sampeyan, nawakake solusi lan entuk kerjasama win-win.