Tutup Botol Minyak Zaitun

  • Olive oil bottle caps with sealed inner stopper aluminum bottle cap with pourer

    Tutup botol minyak zaitun nganggo tutup botol aluminium stopper internal sing wis ditutup nganggo pourer

    Bahan tutup botol iki plastik-aluminium Biasane digunakake kanggo Botol panganan ˴ Botol minyak zaitun ˴ Botol saos, lsp. Keuntungan utama tutup yaiku Bukti Pilfer Kabeh produk sing bisa nampa Warna sing disesuaikan bisa Disesuaikan Uga nampa Nomer Model OEM & ODM: Tipe produk JPC01: Ukuran sekrup Ukuran: 18 * 12mm, 28 * 18mm, 30 * 35mm, 30 * 60mm, 31.5 * 24mm utawa MOQ khusus: 5000 pcs Tipe tutup: sekrup ing Kemasan: Kotak Karton utawa Logo khusus: Bobot Logo Khusus: 5g Wektu Utama: 7 dina yen butuh 2000 pcs, kanggo negosiasi yen butuh luwih akeh