Produk

  • Aluminium Screw Caps Ropp Whisky Spirits Bottle Cap

    Aluminium Screw Caps Ropp Whiskey Spirits Botol Tutup

    Pengalaman administrasi proyek sing profesional lan wong kanggo siji model layanan ndadekake pentinge komunikasi organisasi lan kita bakal menehi layanan iki marang sampeyan. Apa sampeyan isih ngupayakake barang dagangan sing cocog banget karo gambar perusahaan sing hebat nalika ngembangake jangkauan solusi sampeyan? Coba produk kita. Pilihan sampeyan bakal dibuktekake dening kita! Sugeng rawuh ing tanggungan sampeyan lan bakal nglayani sampeyan kanthi layanan sing apik. Kita yakin sampeyan bakal entuk bathi saka kerjasama mengko.
  • Leakproof glass honey jar with wood lip

    Guci madu kaca sing bocor nganggo lambe kayu

    1. Rega kompetitif kanthi kualitas apik (Kami minangka pabrikan khusus kanggo ngasilake barang-barang kaca kanthi macem-macem panggunaan lan bentuk.) 2. Macem-macem ukuran, cetakan, logo lan desain miturut kebutuhan klien. 3. Biaya conto: Kasedhiya 4. wektu Sampel: 5-7 dina 5. Wektu pengiriman: 25-30 Dina sawise nampa setoran / L / C Asli. 6. Laporan tes kasedhiya: SGS. Aman kanggo panganan lan mesin cuci piring
  • Glass jar with bamboo lid

    Jar kaca kanthi tutup pring

    Kita duwe spesialisasi ngasilake kabeh jinis barang gelas, kalebu cangkir gelas lapisan, teko kaca tahan panas, gelas lapisan ganda borosilikat, gelas teh kaca tahan panas, wadhah lilin kaca, lampu angin kaca, lampu minyak kaca, kaca set udud, gelas gelas, wadhah kembang gelas, botol bumbu kaca. Yen sampeyan kasengsem karo produk apa wae, utawa butuh barang sing padha, hubungi kami kanggo konsultasi, utawa bukak situs web kanggo informasi lengkap. Kita yakin bisa ngirim produk sing bener kanthi rega sing tepat lan ing wektu sing tepat, lan ngupayakake njaga hubungan koperasi karo para pelanggan. Muga-muga bisa luwih maju bisnis kanthi nggawe hubungan sing saling nguntungake, lan kanthi tulus ngundang pihak sing duwe minat kanggo ngubungi informasi luwih lengkap.
  • Resistant glass food mason Jar

    Mason panganan gelas tahan tahan

    Jual Hot Cangkir Kaca Mason Jar 17oz Botol Banyu Ngombe Botol Kaca Karo Deskripsi Produk Jeneng Produk: 500ml Gendhing Kaca Hadiah Halloween No Item.: LL-0011 Diameter ndhuwur: 70mm diameter ngisor: 90mm Dhuwur: 100mm Bobot 300g Kapasitas 500 ml Packing: 6pc / kothak coklat, 48 pcs / ctn Harga FOB: USD 0.11 ~ 0.88pc Port: Qingdao / Shanghai / lianyungang MOQ: 5000 pcs Wektu kiriman: 30-40 dina
  • Wholesale srew cap for bottle

    Grosir tutup srew kanggo botol

    Perusahaan kami negesake kabeh kabijakan kualitas "produk berkualitas tinggi minangka basis saka kelangsungan organisasi; pemenuhan konsumen bisa dadi titik lan pungkasan perusahaan; pangembangan sing terus-terusan yaiku nguber staf" lan tujuan utama "reputasi kaping 1" . Sambutan kabeh pelanggan menehi saran lan usulan sing migunani kanggo kerja sama, ngidini kita bisa bebarengan! Muga-muga bisa nggawe hubungan bisnis jangka panjang karo sampeyan lan nindakake bisnis kanthi entuk manfaat bebarengan. Kita wis mesthi nyoba kanggo ngladeni sampeyan.
  • Latest dsign wolesale bottle cap

    Tutup botol grosir dsign paling anyar

    Babagan rega kompetitif, kita bisa negesake manawa manawa kualitas kaya rega kasebut bisa dadi rega paling larang kanggo sampeyan. Kita bakal nindakake upaya paling gedhe kanggo nggayuh utawa ngluwihi panjaluk para pelanggan kanthi barang-barang bermutu, konsep canggih, lan perusahaan sing produktif lan tepat waktu. Kita nampani kabeh pelanggan. Perusahaan kita bakal ngetutake filosofi bisnis "Kualitas dhisik,, sempurno selawase, berorientasi wong, inovasi teknologi. Kerja keras kanggo terus maju, inovasi ing industri, ngupayakake perusahaan kelas siji. Kita nyoba sing paling apik kanggo nggawe model manajemen ilmiah, kanggo sinau ilmu trampil, kanggo ngembangake peralatan produksi canggih lan proses produksi, kanggo nggawe solusi kualitas telpon pertama, rega sing cukup, kualitas layanan, pangiriman cepet, kanggo nyedhiyakake sampeyan regane anyar.
  • Clear glass round Jars swing top Lid

    Guci bunder kaca bening ayunan ndhuwur

    Jar Kaca Pabrik, Jar Kaca Minyak. Kejabi uga ana produksi lan manajemen sing berpengalaman, peralatan produksi canggih kanggo njamin kualitas lan wektu pangiriman, perusahaan ngupayakake prinsip iman sing murni, berkualitas tinggi lan efisiensi tinggi. Kita njamin manawa perusahaan bakal nyoba sing paling apik kanggo nyuda biaya tuku pelanggan, nyepetake periode tuku, kualitas solusi sing stabil, nambah kepuasan pelanggan lan entuk kahanan win-win
  • New style screw cap

    Tutup sekrup gaya anyar

    "Dhasar kualitas, kejujuran minangka basis, pitulungan tulus lan bathi gotong royong" minangka ide, minangka cara kanggo ngasilake terus-terusan lan ngupayakake keunggulan kanggo kita. Tutup botol sumber kanggo pelanggan minangka salah sawijining karya kanggo layanan mandeg mandheg. Sugeng Rawuh kabeh pelanggan sing ngunjungi lan kerja sama karo kita, lan ngarepake korespondensi sampeyan. Kita janji bakal tanggung jawab kanggo kanca, pelanggan lan kabeh mitra. Kita pengin nggawe hubungan jangka panjang lan kekancan karo saben pelanggan saka saindenging jagad kanthi basis keuntungan bebarengan. Sugeng Rawuh kabeh pelanggan lawas lan anyar kanggo ngunjungi perusahaan kanggo negosiasi bisnis.
  • 2 Gallon 8L big volume juice glass dispenser

    2 Dispenser kaca jus ukuran 8 galon 8L

    Sample lead time 7-10day Size 24.5 * 21.5 * 38CM Packaging (CBM) 1 pcs / ctn, 30 * 35 * 45cm (0.047m³) Wektu pangiriman Sajrone 30 dina sawise nampa 30% T / T utawa L / C nalika katon
  • China Decoration Crystal Candle Holder

    Pemegang Lilin Kristal Dekorasi China

    Kasedhiya karo pemahaman "Nggawe barang kanthi kualitas apik lan nggawe kanca apik karo wong-wong saiki saka saindenging jagad", kita kanthi ketat nyedhiyakake wadhah lilin kaca kanggo para pelanggan. Apa sampeyan isih golek produk sing berkualitas? Coba hubungi kita. kita bakal mbuktekake! Kapabilitas Dekorasi: (a) Spray Warna (b) Aplikasi Decal (c) Print Screen Silk (d) Stempel Panas (e) Lukisan Tangan (f) Elektroplating (g) Laser Etch (h) Dekorasi Foil (i) Flocking
  • New design srcrew bottle

    Botol srcrew desain anyar

    Kita terus ningkatake lan nyempurnakake barang dagangan lan ndandani. Sanalika, kita ngrampungake kanthi aktif kanggo nindakake riset kanggo para pelanggan tutup tutup sekrup aluminium supaya cocog karo botol kasebut, banjur tindakake serivce siji-mandeg. Sambutan pelanggan ing saindenging jagad kanggo ngubungi kita babagan kerja sama bisnis lan jangka panjang. Kita bakal dadi mitra lan supplier sing andal. Kanggo luwih saka 20 taun pengalaman ing file iki, perusahaan wis entuk reputasi dhuwur saka njero lan luar negeri. Dadi, kita ngajak kanca-kanca saka saindenging jagad teka lan ngubungi kita, ora mung kanggo bisnis, nanging uga kanggo kekancan.
  • Top sale glass milk bottles

    Botol susu kaca sing paling laris

    Kanthi pengalaman makarya sing sejahtera lan solusi sing dipikirake, saiki kita bakal dianggep dadi pemasok sing bisa dipercaya. Kanggo jar mason kosong 350ml, botol susu kaca bening minangka produk sing adol panas, nduweni sumber barang sing cukup lan uga regane bisa dadi kauntungan. Sugeng takon babagan barang dagangan kita. Sampel: Disedhiyakake OEM / ODM: Werna tutup sing Ditampa: Wangun Warna Disesuaikan: Flat, bunder utawa disesuaikanJaminan kualitas: Pemeriksaan otomatis kanggo njamin kualitas