Botol Bir

  • Different shape amber empty beer bottle

    Botol bir amber kosong sing beda-beda wujud

    Kita biasane bakal kepenak para pembeli sing dihormati kanthi kualitas apik, rega adol sing apik lan perusahaan sing apik amarga kita luwih ahli lan luwih rajin lan nindakake kanthi cara sing larang kanggo Desain Mode Anyar kanggo China 250ml 330ml Botol Gelas Bir Amber Bir Botol Bir karo Caps Crown, Kanggo sapa wae sing tertarik karo meh kabeh solusi utawa pengin ngobrol babagan tuku sing digawe khusus, priksa manawa sampeyan rumangsa ora bisa komunikasi karo kita. Desain Mode Anyar kanggo Botol Parfum China lan Botol Bir, Saiki, kita entuk pelanggan saka saindenging jagad, kalebu AS, Rusia, Spanyol, Italia, Singapura, Malaysia, Thailand, Polandia, Iran lan Irak. Misi perusahaan kita yaiku ngirim produk sing paling dhuwur kanthi rega paling larang. Kita wis ngarep-arep nggawe bisnis karo sampeyan!
  • 275ml round clear carbonated juice soft drink beverage glass bottle

    Botol kaca omben-omben minuman ringan jus bulat 275ml bunder

    Kita duwe kru sing efisien banget kanggo ngrampungake pitakon saka klien. Tujuane kita yaiku "kepuasan 100% pembeli kanthi barang berkualitas tinggi, rega adol & layanan kru" lan ngurmati popularitas sing apik ing tengah konsumen. Muga-muga bisa ngerti hubungan perusahaan bisnis win-win bebarengan karo sampeyan. Kita uga duwe kerjasama sing stabil karo sawetara perusahaan dagang internasional. Dheweke nggawe pesanan karo kita lan ngekspor produk lan solusi menyang negara liya. Muga-muga bisa kerja sama karo sampeyan kanggo nggawe pasar sing luwih gedhe.
  • Clear flint beer beverage glass bottle

    Botol kaca wedang bir gelas bening

    Dhaptar Harga kanggo Barang Kaca, Botol kaca. Ing mbesuk, kita janji bakal tetep nyedhiyakake produk lan solusi sing larang regane larang, lan luwih efektif, sawise layanan dodolan kanggo kabeh pelanggan ing saindenging jagad kanggo pembangunan umum lan entuk manfaat sing luwih dhuwur.
  • 330ml 500ml Matte Black Frosted Glass Beer Bottles With Crown Metal Cap

    330ml 500ml Botol Bir Kaca Frost Matte Ireng Kanthi Tutup Logam Mahkota

    Initial sing bermutu, lan sing paling dhuwur minangka pandhuan kanggo menehi pitulung becik marang para pembeli. Kita minangka pabrikan lan duwe inventaris gedhe kanggo memenuhi kebutuhan pelanggan. Sajrone taun-taun iki, kita ngladeni klien kanthi jujur ​​minangka kualitas pertama, integritas utama, pangiriman wektu, sing entuk reputasi apik banget. Muga-muga bisa kerja bareng karo sampeyan saiki!
  • Factory amber glass beer bottle

    Botol bir kaca amber pabrik

    Kita bakal nggawe kabeh kerja keras dadi apik lan ideal, lan nyepetake cara kanggo ngadeg sajrone peringkat kelas menengah lan perusahaan teknologi tinggi. Kanggo Diskon botol kaca minuman keras roh bening, bungkus 250ml 375ml 750ml kanggo pelanggan. Kaca botol wiski bisa nganggo Tutup, kita wis ngarep-arep bisa nampa pitakon kanthi cepet. Produk kami selaras karo pedoman internasional sing paling ketat lan bisa ngrampungake blanja sampeyan.
  • Airtight Stainless steel swing top beer bottle glass bottle

    Botol kaca botol kaca tutup Botol stainless steel

    Supaya bisa nyukupi kabutuhane klien, kabeh operasi ditindakake kanthi sembrono karo motto "Kualitas Tinggi, Harga Kompetitif, Layanan Cepet" kanggo kabeh gelas kanggo pelanggan. Yen bisa, kirimake syarat sampeyan kanthi dhaptar lengkap kalebu informasi detail lan jumlah sing dibutuhake. Kita bakal ngirim rega paling apik kanggo inap sampeyan.
  • Wholesale Most popular clear drink 250ml 330ml transparent glass beer bottle

    Grosir sing paling populer ngombe bening 250ml botol bir kaca transparan 330ml

    Kita tetep terus karo teori "kualitas dhisik, wiwitane panyedhiya, perbaikan terus-terusan lan inovasi kanggo ketemu para pelanggan" kanthi manajemen lan "cacat nol, keluhan nol" minangka target standar. Pandhuan sampeyan minangka kekuwatan listrik sing langgeng! Sugeng rawuh klien ing omah sampeyan lan jaban rangkah kanggo mbukak organisasi. Kita bakal terus nyawisake pangembangan pasar & produk lan mbangun layanan sing apik kanggo para pelanggan supaya bisa nggawe masa depan sing luwih sejahtera.
  • 330ml 500ml 600ml glass empty green amber beer bottle

    330ml 500ml 600ml gelas kosong botol bir amber ijo

    JUMP minangka pabrikan pabrik kaca profesional kanthi pengalaman 20 taun. Khusus kanggo produksi macem-macem botol kaca & toples kaca. Jembaré 50000 m² lan cacahe luwih saka 500 karyawan, kapasitas produksi 800 yuta PC saben taun. Kanthi mlumpat dhukungan teknis majeng duwe botol kaca lan stoples kaca menyang Eropa ˴ Amerika Serikat ˴ Amerika Selatan Africa Afrika Selatan Asia Asia Tenggara ˴ Rusia ˴ Asia Tengah lan pasar Timur Tengah, kanthi reputasi apik. Uga duwe cabang ing Myanmar ˴ Filipina ˴
  • OEM 10 oz 330ml clear white beer glass bottles

    Botol kaca bir putih bening OEM 10 oz 330ml

    Resistensi efek: ≥0.7ips Tekanan udara ing njero botol: ≥1.4MPa Bedane suhu: ≥ 41 ℃ Stres internal sejati: ≤4 upgrade OEM / ODM: Sertifikasi sing Ditampa: 26863-1 LAPORAN TEST / ISO / SGS Jaminan kualitas: Inspeksi otomatis kanggo njamin kualitas Layanan liyane: Bungkus nyilikake, Percetakan label, lsp. Bahan: Guna Industri Kaca: Bir ﹑ Minuman ﹑ anggur Lokasi Asal: Shandong, China
  • Wholesale Most popular clear drink 250ml 330ml transparent glass beer bottle

    Grosir sing paling populer ngombe bening 250ml botol bir kaca transparan 330ml

    Kita tetep terus karo teori "kualitas dhisik, wiwitane panyedhiya, perbaikan terus-terusan lan inovasi kanggo ketemu para pelanggan" kanthi manajemen lan "cacat nol, keluhan nol" minangka target standar. Pandhuan sampeyan minangka kekuwatan listrik sing langgeng! Sugeng rawuh klien ing omah sampeyan lan jaban rangkah kanggo mbukak organisasi. Kita bakal terus nyawisake pangembangan pasar & produk lan mbangun layanan sing apik kanggo para pelanggan supaya bisa nggawe masa depan sing luwih sejahtera.
  • Matte black glass beer bottles with cap

    Botol bir kaca ireng matte kanthi tutup

    Supaya bisa nyukupi kabutuhane klien, kabeh operasi ditindakake kanthi sembrono karo motto "Kualitas Tinggi, Harga Kompetitif, Layanan Cepet" kanggo kabeh gelas kanggo pelanggan. Yen bisa, kirimake syarat sampeyan kanthi dhaptar lengkap kalebu informasi detail lan jumlah sing dibutuhake. Kita bakal ngirim rega paling apik kanggo inap sampeyan.
  • Stocked clear flint beverage beer glass bottle

    Botol kaca bir omben-omben bir sing diiseni

    Botol semangat Botol anggur Botol bir Botol kaca lan botol minuman ringan ˴ dispenser kaca ˴ Jar Mason minangka produk populer. Kabeh produk bisa lolos tes sertifikat FDA, LFGB lan DGCCRF. Perlindhungan lingkungan, lingkungan lan urip sehat tumrap manungsa iku mesthi dadi pituduh pembangunan kita. Tim desain profesional bisa nyukupi sarat nyithak desain produk ˴ pengepakan ˴. Prinsip kita yaiku: siji operasi stasiun, nyukupi kabutuhan sampeyan, menehi solusi lan entuk kerjasama win-win.