Botol Anggur Abang

Katrangan singkat:

Botol semangat Botol anggur Botol bir Botol kaca lan botol minuman ringan ˴ dispenser kaca ˴ Jar Mason minangka produk populer. Kabeh produk bisa lolos tes sertifikat FDA, LFGB lan DGCCRF. Perlindhungan lingkungan, lingkungan lan urip sehat tumrap manungsa iku mesthi dadi pituduh pembangunan kita. Tim desain profesional bisa nyukupi sarat nyithak desain produk ˴ pengepakan ˴. Prinsip kita yaiku: siji operasi stasiun, nyukupi kabutuhan sampeyan, menehi solusi lan entuk win-win.


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan Singkat

Penanganan Lumahing: Nyithak Layar utawa liyane

Panggunaan Industri: Anggur abang, bir, omben-omben, sampanye

Bahan Dasar: Gelas

Tipe Sealing: Gabus utawa minangka sarat

Tuladha: Kasedhiya

OEM / ODM: Ditampa

Werna: Ireng, ijo, bening utawa khusus

Werna tutup: Werna Khusus

Wangun: Babak

Sertifikasi: LAPORAN TEST FDA / 26863-1 / ISO / SGS

Pengepakan: Pallet utawa karton

Penanganan permukaanPencetakan layar

Penggunaan Industri: Vodka ˴ wiski ˴ brendi ˴ gin ˴ rum ˴ omben-omben ˴ tequila ˴ roh

Papan Asal: Shandong, China

Jaminan kualitas: Pemeriksaan otomatis kanggo njamin kualitas

Kapasitas ngasilake 800 yuta PC saben taun

Wektu pangiriman sajrone 7 dina yen duwe produk ing toko, yen butuh pangiriman liyane biasane sajrone sewulan utawa negosiasi

Gambar produk

Parameter Teknis

Jeneng produk Botol kaca anggur sekrup burgundy 375 ml berkualitas tinggi
Werna Ireng / Cetha / Ijo / Amber utawa khusus
Kapasitas 500ml, 750ml utawa khusus
Jinis segel Gabus utawa khusus
MOQ (1) 1000 pcs yen diisi

(2) 10.000 PC produksi akeh utawa gawe cetakan anyar
Wektu pangiriman (1) Simpenan: 7 dina sawise pambayaran sadurunge

(2) Metu saka stok: 30 dina sawise mbayar utawa negosiasi sadurunge
Panganggone Anggur abang, omben-omben utawa liyane
Kauntungan kita Kualitas apik, layanan profesional, pangiriman cepet, rega kompetitif
OEM / ODM Sugeng rawuh, kita bisa ngasilake cetakan kanggo sampeyan.
Conto Sampel gratis
Perawatan lumahing Stamping panas, Elektroplating, Percetakan layar, Lukisan semprotan, frosting, lsp
Kemasan Karton utawa palet ekspor safety standar utawa khusus.
Materi Kaca Kualitas Tinggi sing ramah lingkungan 100%

Proses Produksi

  • 7b77e43e.png
    Proporsi otomatis
  • 8a147ce6.png
    Lebur
  • bfa3a26b.png
    Pakan
  • 6234b0fa.png
    Drip menyang cetakan
  • SP+T.png
    Wangun botol
  • bcbc21fd.png
    Mesin produksi massal
  • 69cdc03e.png
    Annealing
  • a6f1d743.png
    Mesin inspeksi otomatis
  • a6f1d743.png
    Pemeriksaan manual
  • a6f1d743.png
    Pengepakan
  • a6f1d743.png
    Pangiriman

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita