Botol Minuman

Katrangan singkat:

Botol semangat Botol anggur Botol bir Botol kaca lan botol minuman ringan ˴ dispenser kaca ˴ Jar Mason minangka produk populer. Kabeh produk bisa lolos tes sertifikat FDA, LFGB lan DGCCRF. Perlindhungan lingkungan, lingkungan lan urip sehat tumrap manungsa iku mesthi dadi pituduh pembangunan kita. Tim desain profesional bisa nyukupi sarat nyithak desain produk ˴ pengepakan ˴. Prinsip kita yaiku: siji operasi stasiun, nyukupi kabutuhan sampeyan, menehi solusi lan entuk win-win.


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan Singkat

Toko kerjane duwe panggang, pencetakan, frosting, sandblasting, ukiran, electroplating lan penyemprotan warna, dll, sawetara lini produksi pangolahan sing jero, bisa nyedhiyakake produk kaca mandheg, uga bisa menehi label cap ˴ label karo botol kaca kaya kebutuhan pelanggan. Botol semangat ˴ botol anggur ˴ botol bir ˴ jar kaca ˴ botol minuman ˴ botol panganan ˴ macem-macem botol anggur khas kelas menengah lan menengah, bahan biru material bahan kristal ˴ bahan watu bening sing jelas utawa bahan kaca gelas, cangkir kaca plate piring buah ˴ jar mason ˴ botol minuman ringan ˴ dispenser kaca ˴ macem-macem jar kaca minangka produk populer. Uga gawé gelas kaca borosilikat dhuwur sing bisa cocog karo gelombang mikro lan mesin cuci, kanthi suhu tahan panas ing ndhuwur 250 ℃. Proses produksi sing ketat nyedhiyakake jaminan kualitas.

Logo: Logo Pelanggan sing Ditampa

Werna: Cetha utawa disesuaikan

Penanganan permukaanPencetakan layar

Penggunaan Industri: Minuman, woh, jus, banyu, susu lsp

Bahan Dasar: Gelas

Tuladha: Kasedhiya

OEM / ODM: Ditampa

Werna tutup: Werna Khusus

Wangun: Flat, bunder utawa khusus

Sertifikasi: LAPORAN TEST FDA / 26863-1 / ISO / SGS

Pengepakan: Pallet utawa karton

Papan Asal: Shandong, China

Jaminan kualitas: Pemeriksaan otomatis kanggo njamin kualitas

Kapasitas ngasilake 800 yuta PC saben taun

Wektu pangiriman sajrone 7 dina yen duwe produk ing toko, yen butuh pangiriman liyane biasane sajrone sewulan utawa negosiasi

Gambar produk

Parameter Teknis

Jeneng produk Minuman, woh, jus, banyu
Werna Cetha utawa disesuaikan
Kapasitas 500ml, 750ml utawa khusus
Jinis segel Tutup sekrup utawa disesuaikan
MOQ (1) 1000 pcs yen diisi

(2) 10.000 PC produksi akeh utawa gawe cetakan anyar
Wektu pangiriman (1) Simpenan: 7 dina sawise pambayaran sadurunge

(2) Metu saka stok: 30 dina sawise mbayar utawa negosiasi sadurunge
Panganggone Minuman, woh, jus, banyu, susu lsp
Kauntungan kita Kualitas apik, layanan profesional, pangiriman cepet, rega kompetitif
OEM / ODM Sugeng rawuh, kita bisa ngasilake cetakan kanggo sampeyan.
Conto Sampel gratis
Perawatan lumahing Stamping panas, electroplating, print layar, sSpray painting, frosting, label, lsp
Kemasan Karton utawa palet ekspor safety standar utawa khusus.
Materi Gelas kualitas apik kanggo 100% ramah lingkungan

Proses Produksi

  • 7b77e43e.png
    Proporsi otomatis
  • 8a147ce6.png
    Lebur
  • bfa3a26b.png
    Pakan
  • 6234b0fa.png
    Drip menyang cetakan
  • SP+T.png
    Wangun botol
  • bcbc21fd.png
    Mesin produksi massal
  • 69cdc03e.png
    Annealing
  • a6f1d743.png
    Mesin inspeksi otomatis
  • a6f1d743.png
    Pemeriksaan manual
  • a6f1d743.png
    Pengepakan
  • a6f1d743.png
    Pangiriman

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita