Komitmen kanggo nyedhiyakake mandhiri sing aman, profesional, standar, lan efisien
layanan kemasan kaca

Produk sing Ditampilake

SHANDONG JUMP GSC

Napa Pilih Kita?

JUMP GLASS minangka pilihan sing tepat
  • 20 taun pengalaman profesional.

  • Kapasitas yaiku 800 yuta pcs saben taun, nampa OEM / ODM.

  • Peralatan canggih, teknologi inovatif, rega pabrik.

  • Layanan mandheg, bisa nyedhiyakake tutup botol, label karo botol bebarengan.

  • Nyedhiyakake layanan kepribadian, nampa desain khusus, bahan, ukuran, warna, lsp. Desain anyar kanthi 7 dina.

  • Bisa dikirim mung 7 dina yen gudang duwe produk sing padha.

ad_img
  • about-us
  • about-us

Profil Perusahaan

JUMP GLASS minangka pilihan sing tepat

JUMP minangka pabrikan pabrik kaca profesional kanthi pengalaman 20 taun. Khusus kanggo produksi macem-macem botol kaca & toples kaca. Jembaré 50000 m² lan cacahe luwih saka 500 karyawan, kapasitas produksi 800 yuta PC saben taun. Mlumpat dhukungan teknis sing maju duwe botol kaca lan botol kaca ekspor menyang Eropa, Amerika Serikat, Amerika Selatan, Afrika Selatan, Asia Tenggara, Rusia, Asia Tengah lan pasar Timur Tengah, kanthi reputasi apik. Uga duwe cabang ing Myanmar, Filipina, Rusia, Uzbekistan. Tim desain profesional nyedhiyakake layanan kepribadian kanggo pelanggan. Komitmen kanggo nyedhiyakake layanan kemasan kaca siji, aman, profesional, standar, lan efisien kanggo pelanggan.