Jar kaca

  • Leakproof glass honey jar with wood lip

    Guci madu kaca sing bocor nganggo lambe kayu

    1. Rega kompetitif kanthi kualitas apik (Kami minangka pabrikan khusus kanggo ngasilake barang-barang kaca kanthi macem-macem panggunaan lan bentuk.) 2. Macem-macem ukuran, cetakan, logo lan desain miturut kebutuhan klien. 3. Biaya conto: Kasedhiya 4. wektu Sampel: 5-7 dina 5. Wektu pengiriman: 25-30 Dina sawise nampa setoran / L / C Asli. 6. Laporan tes kasedhiya: SGS. Aman kanggo panganan lan mesin cuci piring
  • Glass jar with bamboo lid

    Jar kaca kanthi tutup pring

    Kita duwe spesialisasi ngasilake kabeh jinis barang gelas, kalebu cangkir gelas lapisan, teko kaca tahan panas, gelas lapisan ganda borosilikat, gelas teh kaca tahan panas, wadhah lilin kaca, lampu angin kaca, lampu minyak kaca, kaca set udud, gelas gelas, wadhah kembang gelas, botol bumbu kaca. Yen sampeyan kasengsem karo produk apa wae, utawa butuh barang sing padha, hubungi kami kanggo konsultasi, utawa bukak situs web kanggo informasi lengkap. Kita yakin bisa ngirim produk sing bener kanthi rega sing tepat lan ing wektu sing tepat, lan ngupayakake njaga hubungan koperasi karo para pelanggan. Muga-muga bisa luwih maju bisnis kanthi nggawe hubungan sing saling nguntungake, lan kanthi tulus ngundang pihak sing duwe minat kanggo ngubungi informasi luwih lengkap.
  • Resistant glass food mason Jar

    Mason panganan gelas tahan tahan

    Jual Hot Cangkir Kaca Mason Jar 17oz Botol Banyu Ngombe Botol Kaca Karo Deskripsi Produk Jeneng Produk: 500ml Gendhing Kaca Hadiah Halloween No Item.: LL-0011 Diameter ndhuwur: 70mm diameter ngisor: 90mm Dhuwur: 100mm Bobot 300g Kapasitas 500 ml Packing: 6pc / kothak coklat, 48 pcs / ctn Harga FOB: USD 0.11 ~ 0.88pc Port: Qingdao / Shanghai / lianyungang MOQ: 5000 pcs Wektu kiriman: 30-40 dina
  • Clear glass round Jars swing top Lid

    Guci bunder kaca bening ayunan ndhuwur

    Jar Kaca Pabrik, Jar Kaca Minyak. Kejabi uga ana produksi lan manajemen sing berpengalaman, peralatan produksi canggih kanggo njamin kualitas lan wektu pangiriman, perusahaan ngupayakake prinsip iman sing murni, berkualitas tinggi lan efisiensi tinggi. Kita njamin manawa perusahaan bakal nyoba sing paling apik kanggo nyuda biaya tuku pelanggan, nyepetake periode tuku, kualitas solusi sing stabil, nambah kepuasan pelanggan lan entuk kahanan win-win
  • 2 Gallon 8L big volume juice glass dispenser

    2 Dispenser kaca jus ukuran 8 galon 8L

    Sample lead time 7-10day Size 24.5 * 21.5 * 38CM Packaging (CBM) 1 pcs / ctn, 30 * 35 * 45cm (0.047m³) Wektu pangiriman Sajrone 30 dina sawise nampa 30% T / T utawa L / C nalika katon
  • China Decoration Crystal Candle Holder

    Pemegang Lilin Kristal Dekorasi China

    Kasedhiya karo pemahaman "Nggawe barang kanthi kualitas apik lan nggawe kanca apik karo wong-wong saiki saka saindenging jagad", kita kanthi ketat nyedhiyakake wadhah lilin kaca kanggo para pelanggan. Apa sampeyan isih golek produk sing berkualitas? Coba hubungi kita. kita bakal mbuktekake! Kapabilitas Dekorasi: (a) Spray Warna (b) Aplikasi Decal (c) Print Screen Silk (d) Stempel Panas (e) Lukisan Tangan (f) Elektroplating (g) Laser Etch (h) Dekorasi Foil (i) Flocking
  • Glass vase glass jar

    Jar kaca vas kaca

    Minangka rega jual sing kompetitif, kita yakin manawa pelanggan bakal seneng karo dheweke. Kita bakal nyedhiyakake vas kaca berkualitas tinggi kanggo Natal lan Taun Baru. Produk lan solusi paling migunani. Sawise Dipilih, Sempurna ing salawas-lawase! Kita tetep mutu, rega sing kompetitif, pangiriman wektu lan layanan sing luwih apik, lan muga-muga bisa nggawe hubungan apik lan kerjasama jangka panjang karo mitra bisnis anyar lan lawas saka kabeh ndonya. Sugeng rawuh sampeyan hubungi kita.
  • Decorative Glass Candle Holders

    Sing duwe Lilin Kaca Dekorasi

    Spesialisasi dekorasi macem-macem kontainer & produk kemasan. Output dekorasi saben dinane 50.000 pcs - 100.000 pcs. Lokakarya tanpa lebu, teknisi berpengalaman & buruh QC njamin manawa kabeh barang sing dikirim cocog karo standar kualitas saka pelanggan.
  • Kitchen glass clip top lid storage jars

    Botol panyimpenan tutup ndhuwur kaca kaca

    Kapasitas ngasilake 800 yuta PC saben taun Wektu pangiriman sajrone 7 dina yen duwe produk ing toko, yen butuh pangiriman liya sajrone sewulan utawa negosiasi Toko kerja duwe panggang lini produksi sing diproses, bisa nyedhiyakake produk kaca siji, uga bisa menehi label tutup botol karo botol kaca kanthi syarat pelanggan. Botol semangat ˴ botol anggur ˴ botol bir ˴ jar kaca ˴ botol minuman ˴ botol panganan ˴ macem-macem botol anggur khas kelas menengah lan menengah, bahan biru material bahan kristal ˴ bahan watu bening sing jelas utawa bahan kaca gelas, cangkir kaca plate piring buah ˴ jar mason ˴ botol minuman ringan ˴ dispenser kaca ˴ macem-macem jar kaca minangka produk populer. Uga gawé gelas kaca borosilikat dhuwur sing bisa cocog karo gelombang mikro lan mesin cuci, kanthi suhu tahan panas ing ndhuwur 250 ℃.
  • Glass drink beverage water dispenser

    Dispenser banyu wedang gelas

     Logo: Jaminan Kualitas Logo Pelanggan sing Ditampa: Pemeriksaan otomatis kanggo njamin Tipe Sealing kualitas: Tutup sekrup, tutup pring utawa gabus utawa Kapasitas khusus: 0-1l, Bentuk khusus 75-2000mlor Bentuk: Silinder, kothak, bunder utawa disesuaikan Warna: Transparan, bening, Label ijo tuwa, kuning utawa khusus: Disedhiyakake Sampel: Disedhiyakake OEM / ODM: Ditampa
  • food grade drink beverage water glass dispenser

    bahan panganan ngombe wedang kaca dispenser

    Panggunaan Industri: Bahan Basis Panganan: Proses produksi Kaca sing Ketat nyedhiyakake jaminan kualitas. Logo: Logo Kualitas Pelanggan sing Ditampa Jaminan kualitas: Inspeksi otomatis kanggo njamin Tipe Sealing kualitas: Tutup sekrup, tutup pring utawa gabus utawa Kapasitas khusus: 0-1l, 75-2000mlor khusus Bentuk: Silinder, kothak, bunder utawa disesuaikan Warna: Transparan, bening, Label ijo peteng, ambar utawa khusus: Disedhiyakake Sampel: Disedhiyakake OEM / ODM: Sertifikasi sing Ditampa: FDA / 26863-1 LAPORAN UJI / ISO / SGS Pengepakan: Palet utawa karton Papan Asal-Usul: Shandong, China Kapasitas ngasilake 800 yuta pcs saben taun Wektu pangiriman sajrone 7 dina yen duwe produk ing toko, yen butuh pangiriman liyane biasane sajrone sewulan utawa negosiasi
  • Glass jar storage for food

    Panyimpenan gelas kaca kanggo panganan

    JUMP minangka pabrikan pabrik kaca profesional kanthi pengalaman 20 taun. Khusus kanggo produksi macem-macem botol kaca & toples kaca. Jembaré 50000 m² lan cacahe luwih saka 500 karyawan, kapasitas produksi 800 yuta PC saben taun. Kanthi mlumpat dhukungan teknis majeng duwe botol kaca lan stoples kaca menyang Eropa ˴ Amerika Serikat ˴ Amerika Selatan Africa Afrika Selatan Asia Asia Tenggara ˴ Rusia ˴ Asia Tengah lan pasar Timur Tengah, kanthi reputasi apik. Uga duwe cabang ing Myanmar ˴ Filipina ˴ Rusia ˴ Uzbekistan. Tim desain profesional nyedhiyakake layanan kepribadian kanggo pelanggan. Komitmen kanggo nyedhiyakake layanan kemasan kaca mandheg ˴ profesional, standar, lan efisien kanggo para pelanggan.