Botol Anggur

  • Custom design 50ml 100ml 200ml 250ml 350ml 500ml clear glass flat wine bottle with metal lid

    Desain khusus 50 ml 100 ml 200ml 250ml 350ml 500 ml botol anggur gelas datar bening kanthi tutup logam

    Panggunaan Industri: Vodka ﹑ wiski ﹑ brendi ﹑ gin ﹑ rum ﹑ omben-omben ﹑ roh Bahan dasar: Tipe Sealing Super Flint: Cork MOQ: Siji kontainer 20 '(udakara 12870 pcs) Penanganan permukaan bisa nambahake percetakan layar ˴ panggang, pencetakan, sandblasting, ukiran ˴ elektroplating lan decal penyemprotan warna ˴ lsp. Warna: Bentuk sing jelas utawa disesuaikan: Babak, nanging bentuk apa wae bisa ngasilake Logo: Sampel Logo Pelanggan sing Ditampa: Disedhiyakake Packing: Pallet utawa Warna tutup sing disesuaikan: Warna Asal-Usul Panggonan Asal: Shandong, China OEM / ODM: Ditampa
  • Screw cap wine glass bottle

    Botol kaca tutup sekrup

    Kita seneng banget karo status sing apik banget ing antarane para pembeli kanggo barang dagangan sing paling apik, rega rega sing agresif lan dhukungan paling gedhe kanggo Diskon Biasa China Botol Kaca Khusus / Botol Roh / Botol Anggur / Botol Vodka / Botol Rum / Botol Wiski / Botol Minuman Minuman / Botol Banyu / Botol Kaca, Kanggo tuku kanggo nggedhekake industri internasional, utamane menehi sumber dhukungan kanggo konsumen kinerja sing paling apik ing ndhuwur. Diskon Biasa China Botol Kaca Khusus lan Botol Spirits, Kita menang akeh pelanggan sing bisa dipercaya kanthi pengalaman sing akeh, peralatan canggih, tim trampil, kontrol kualitas sing ketat lan layanan sing paling apik. Kita bisa njamin kabeh barang. Keuntungan lan kepuasan pelanggan mesthi dadi target paling gedhe. Sampeyan kudu ngubungi kita. Wenehi kesempatan, wenehi kejutan.
  • luxury vodka wholesale glass bottles White wine bottle

    botol kaca grosir vodka kemewahan Botol anggur putih

    Kanthi nggunakake kredit bisnis cilik sing apik, panyedhiya penjualan larang banget lan fasilitas produksi modern, saiki kita wis entuk rekam trek sing luar biasa ing antarane para klien ing saindenging jagad kanggo CE Certificate China Botol Kaca Whisky 700 Ml Kaca Wiski sing Mutu Kanthi Tutup. babagan filosofi perusahaan 'pelanggan kaping 1, luwih maju', kita kanthi tulus nampani pelanggan saka omah lan jaban rangkah kanggo kerja sama karo sampeyan kanthi menehi dhukungan sing paling efektif! Botol Kaca China sertifikat CE, Botol Kaca Leher Panjang, Ing pasar sing luwih kompetitif, Kanthi layanan tulus produk berkualitas tinggi lan reputasi sing pantes, kita mesthi nawakake dhukungan pelanggan babagan produk lan teknik kanggo nggayuh kerja sama jangka panjang. Urip kanthi kualitas, pangembangan kanthi kredit minangka tujuan sing langgeng, Kita percaya tenan yen sawise sampeyan, kita bakal dadi mitra jangka panjang.
  • Glass bottles wine bottle

    Botol kaca botol anggur

    JUMP minangka pabrikan pabrik kaca profesional kanthi pengalaman 20 taun. Khusus kanggo produksi macem-macem botol kaca & toples kaca. Jembaré 50000 m² lan cacahe luwih saka 500 karyawan, kapasitas produksi 800 yuta PC saben taun. Kanthi mlumpat dhukungan teknis majeng duwe botol kaca lan stoples kaca menyang Eropa ˴ Amerika Serikat ˴ Amerika Selatan Africa Afrika Selatan Asia Asia Tenggara ˴ Rusia ˴ Asia Tengah lan pasar Timur Tengah, kanthi reputasi apik. Uga duwe cabang ing Myanmar ˴ Filipina ˴
  • Champagne glass wine bottles

    Botol anggur kaca sampanye

    Kita meksa nawakake generasi kualitas apik kanthi konsep perusahaan bisnis sing apik banget, penghasilan sing jujur ​​uga pitulung sing paling apik lan cepet. iku bakal nggawa sampeyan ora mung produk utawa layanan kualitas premium lan bathi gedhe, nanging bisa uga sing paling penting yaiku ngisi pasar tanpa rega murah kanggo Kardus China 6 Botol Anggur / Bir Kardus kanggo Paket, Kanggo sinau luwih lengkap babagan apa sing bisa kita lakoni apa kanggo sampeyan dhewe, guneman karo kita kapan wae. Kita ngarep-arep bisa ngembangake asosiasi organisasi jangka panjang lan apik karo sampeyan. Rega murah kanggo China Box Box, Ukuran Box Beer, Mesthekake kualitas produk kanthi milih pemasok sing paling apik, kita uga kudu ngleksanakake proses kontrol kualitas jero sajrone prosedur sumber. Kangge, akses menyang macem-macem pabrik, ditambah karo manajemen sing apik banget, uga njamin supaya bisa cepet memenuhi kebutuhan sampeyan kanthi rega paling apik, ora preduli ukuran pesenan.
  • Different wine glass bottle

    Botol kaca anggur sing beda-beda

    Fasilitas sing apik lan manajemen sing apik banget ing kabeh tahap nggawe kita bisa njamin kepuasan panuku kanthi rega murah kanggo Pabrik Pabrik China Botol Kaca Anggur Bulat Putih dengan Cork Stopper Emas Botol Sampanye Minuman Alkohol Alkohol Vodka Vottle kanggo Grosir, We ' wis jujur ​​lan mbukak. Kita bisa ndeleng riko lan nggawe hubungan sing bisa dipercaya lan jangka panjang. Rega murah kanggo Botol Anggur Pribadi China, Botol Bubbly, amarga perusahaan kita tetep ngerteni ide manajemen "Survival by Quality, Development by Service, Mupangat dening Reputasi". Kita kanthi temen maujud babagan kedudukan kredit sing apik, solusi kualitas tinggi, rega sing cukup lan layanan sing mumpuni dadi alasan manawa para pelanggan milih kita dadi mitra bisnis jangka panjang.
  • Red wine glass bottle brandy bottle

    Botol brendi botol anggur abang

    Toko kerjane duwe panggang, pencetakan, frosting, sandblasting, ukiran, electroplating lan penyemprotan warna, dll, sawetara lini produksi pangolahan sing jero, bisa nyedhiyakake produk kaca mandheg, uga bisa menehi label cap ˴ label karo botol kaca kaya kebutuhan pelanggan. Botol semangat ˴ botol anggur ˴ botol bir ˴ jar kaca ˴ botol minuman ˴ botol panganan ˴ macem-macem botol anggur khas kelas menengah lan menengah, bahan biru material bahan kristal ˴ bahan watu bening sing jelas utawa bahan kaca gelas, cangkir kaca plate piring buah ˴ jar mason ˴ botol minuman ringan ˴ dispenser kaca ˴ macem-macem jar kaca minangka produk populer. Uga gawé gelas kaca borosilikat dhuwur sing bisa cocog karo gelombang mikro lan mesin cuci, kanthi suhu tahan panas ing ndhuwur 250 ℃. Proses produksi sing ketat nyedhiyakake jaminan kualitas.
  • Champagne glass bottles

    Botol kaca sampanye

    Tetep ana ing "Kualitas Tinggi, Pangiriman Prompt, Rega Kompetitif", kita wis makarya kerjasama jangka panjang karo klien saka jaban rangkah lan domestik lan entuk komentar dhuwur saka klien anyar lan lawas. Konsep organisasi kita yaiku "Ikhlas, Kacepetan, Panyedhiya, lan Kepuasan". Kita bakal ngetutake konsep iki lan entuk kepuasan pelanggan.
  • Sprite bottle whisky bottle

    Botol wiski botol Sprite

    Kapasitas: 300ml, 500ml, 700ml utawa Cap sing disesuaikan: Logo Cap Screw Aluminium: Warna Logo Pelanggan sing Ditampa: Penanganan lumahing sing jelas utawa khusus : Pencetakan layar ˴ panggang, pencetakan, sandblasting, ukiran, elektroplating lan panyemprotan warna decal, decal, lsp.