Botol Roh

Katrangan singkat:

JUMP minangka pabrikan pabrik kaca profesional kanthi pengalaman 20 taun. Khusus kanggo produksi macem-macem botol kaca & toples kaca. Jembaré 50000 m² lan cacahe luwih saka 500 karyawan, kapasitas produksi 800 yuta PC saben taun. Kanthi mlumpat dhukungan teknis majeng duwe botol kaca lan stoples kaca menyang Eropa ˴ Amerika Serikat ˴ Amerika Selatan Africa Afrika Selatan Asia Asia Tenggara ˴ Rusia ˴ Asia Tengah lan pasar Timur Tengah, kanthi reputasi apik. Uga duwe cabang ing Myanmar ˴ Filipina ˴ Rusia ˴ Uzbekistan. Tim desain profesional nyedhiyakake layanan kepribadian kanggo pelanggan. Komitmen kanggo nyedhiyakake layanan kemasan kaca mandheg ˴ profesional, standar, lan efisien kanggo para pelanggan.


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan Singkat

Solusi sing diwenehake bisa cocog karo kebutuhan sing beda-beda. Pilih kita, lan ora bakal nggawe sampeyan getun!
Kita nyedhiyakake botol kaca china kanthi kualitas apik, kita yakin manawa teknologi lan layanan minangka basis dhasar kita saiki lan kualitas bakal nggawe tembok masa depan sing bisa dipercaya. Mung kualitase sing saya tambah apik, bisa entuk syarat para pelanggan. Sugeng rawuh pelanggan kabeh tembung kanggo ngubungi kita supaya entuk bisnis luwih lanjut. Kita mesthi mrentah mrene kanggo panjaluk sampeyan

Tipe Sealing: Stopper Karet utawa khusus

MOQ: 1 40'H / 18018 pcs

Bentuk: Cangkang utawa disesuaikan

Penanganan permukaanAsam etch nyithak layar ˴ manggang ˴ nyithak ˴ sandblasting ˴ ngukir ˴ electroplating lan panyemprotan warna decal ˴ Decal ˴ lsp.

Panggunaan Industri: Vodka  wiski brendi  gin  rum  omben-omben roh

Bahan Dasar: Super Flint

Werna: Cetha utawa disesuaikan

Tuladha: Kasedhiya

Pengepakan: Pallet utawa khusus

Werna tutup: Werna Khusus

Papan Asal: Shandong, China

OEM / ODM: Ditampa

Sertifikasi: LAPORAN TEST FDA / 26863-1 / ISO / SGS

Jaminan kualitas: Pemeriksaan otomatis kanggo njamin kualitas

Ukuran: 500ml, 700ml, 750ml, 1000ml utawa khusus

Kapasitas ngasilake 800 yuta PC saben taun

Wektu pangiriman sajrone 7 dina yen duwe produk ing toko, yen butuh pangiriman liyane biasane sajrone sewulan utawa negosiasi

Gambar produk

Parameter Teknis

Dhuwur taper kothak bentuk botol kaca vodka flint dhuwur
Pangolahan permukaan Percetakan layar ˴ panggang ˴ pencetakan ost frosted ˴ sandblasting ˴ ukiran ˴ electroplating lan spray warna, decal lsp.
Volume 500ml, 640ml, 700ml, 750ml, 1000ml utawa khusus
Dhuwur Disesuaikan
Werna Cetha, Biru, Flint Dhuwur, utawa minangka panjaluk
Jinis segel Cork utawa Customized bisa ngganti tutuk botol
Logo Logo Khusus Ditampa
Materi Kaca Kualitas Tinggi sing ramah lingkungan 100%
Conto Bisa nyedhiyakake kebutuhan pelanggan
Papan asal Shandong, China
Pengepakan Palet utawa khusus
Sample Wektu sajrone 3 dina kerja saham, sajrone 7 dina yen disesuaikan
OEM & ODM Sugeng rawuh, kita bisa ngasilake cetakan kanggo sampeyan.

Proses Produksi

  • 7b77e43e.png
    Proporsi otomatis
  • 8a147ce6.png
    Lebur
  • bfa3a26b.png
    Pakan
  • 6234b0fa.png
    Drip menyang cetakan
  • SP+T.png
    Wangun botol
  • bcbc21fd.png
    Mesin produksi massal
  • 69cdc03e.png
    Annealing
  • a6f1d743.png
    Mesin inspeksi otomatis
  • a6f1d743.png
    Pemeriksaan manual
  • a6f1d743.png
    Pengepakan
  • a6f1d743.png
    Pangiriman

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita