FAQ

Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?

Kita produsen.

Apa kita bisa entuk conto gratis?

Ya, conto sing padha kanggo gratis.

Apa sampeyan nampa produk sing disesuaikan?

Ya, kita nampa cetakan logo sing disesuaikan, warna, cetakan anyar, ukuran khusus lsp. OEM / ODM nampa.

Apa lead time kanggo pesen?

Biasane butuh 7 dina kanggo jumlah MOQ lan 30 dina kanggo kontainer utawa negosiasi.

Napa kita kudu milih perusahaan sampeyan tinimbang liyane

Pabrik, regane apik, kualitas 20 taun, layanan mandeg, wektu pengiriman tepat wektu, bisa nggayuh asil lan kinerja sing dikarepake.

Apa bisa entuk diskon kanggo pesen?

Disaranake supaya ramalan pesenan tahunan supaya bisa negosiasi permintaan lan nyoba menehi pelanggan rega paling apik kanthi kualitas sing padha. Volume minangka cara paling apik kanggo biaya sing murah