Botol Roh

  • Luxury vodka bottle whiskey brandy gin rum spirits glass bottles

    Wiski botol kemewahan wiski brendi gin rum roh botol kaca

    Initial sing bermutu, lan sing paling dhuwur minangka pandhuan kanggo menehi pitulung becik marang para pembeli. Kita minangka pabrikan lan duwe inventaris gedhe kanggo memenuhi kebutuhan pelanggan. Sajrone taun-taun iki, kita ngladeni klien kanthi jujur ​​minangka kualitas pertama, integritas utama, pangiriman wektu, sing entuk reputasi apik banget. Muga-muga bisa kerja bareng karo sampeyan saiki!
  • Height taper square shape high flint vodka glass bottle

    Dhuwur taper kothak bentuk botol kaca vodka flint dhuwur

    Cap : Stopper Perusahaan kita tetep semangat "rega murah, kualitas sing luwih dhuwur, lan entuk mupangat liyane kanggo para klien" .Perusahaan kita ngarep-arep entuk pangembangan umum karo kabeh klien! JUMP minangka perusahaan klompok kanthi pengalaman 20 taun sing spesialisasine ing produksi macem-macem medium-grade lan botol kaca lan botol kaca saben dina. Dumunung ing provinsi wisata pesisir - ShanDong, minangka kepala timur Jembatan Continental New Eurasia, duwe plabuhan internasional paling gedhe ing China- Pelabuhan QingDao, JUMP duwe lokasi geografis sing unik, sing nggawe kahanan alami sing apik kanggo bisnis internasional.
  • Flint side embossed logo brandy spirits whiskey bottle    

    Botol wiski sing dipasang emblem logo brendi    

    Kita bakal nggawe kabeh kerja keras dadi apik lan ideal, lan nyepetake cara kanggo ngadeg sajrone peringkat kelas menengah lan perusahaan teknologi tinggi. Kanggo Diskon botol kaca minuman keras roh bening, bungkus 250ml 375ml 750ml kanggo pelanggan. Kaca botol wiski bisa nganggo Tutup, kita wis ngarep-arep bisa nampa pitakon kanthi cepet. Produk kami selaras karo pedoman internasional sing paling ketat lan bisa ngrampungake blanja sampeyan.
  • Extra white flint 750ml liquor bottles vodka spirits glass bottle

    Botol minuman keras ekstra putih 750ml botol minuman keras vodka roh kaca

    Supaya bisa nyukupi kabutuhane klien, kabeh operasi ditindakake kanthi sembrono karo motto "Kualitas Tinggi, Harga Kompetitif, Layanan Cepet" kanggo kabeh gelas kanggo pelanggan. Yen bisa, kirimake syarat sampeyan kanthi dhaptar lengkap kalebu informasi detail lan jumlah sing dibutuhake. Kita bakal ngirim rega paling apik kanggo inap sampeyan.
  • Factory vodka tequila glass bottle with screw lid

    Botol kaca vodka tequila kaca kanthi tutup sekrup

    Kita tetep terus karo teori "kualitas dhisik, wiwitane panyedhiya, perbaikan terus-terusan lan inovasi kanggo ketemu para pelanggan" kanthi manajemen lan "cacat nol, keluhan nol" minangka target standar. Pandhuan sampeyan minangka kekuwatan listrik sing langgeng! Sugeng rawuh klien ing omah sampeyan lan jaban rangkah kanggo mbukak organisasi. Kita bakal terus nyawisake pangembangan pasar & produk lan mbangun layanan sing apik kanggo para pelanggan supaya bisa nggawe masa depan sing luwih sejahtera.
  • Factory Manufacture High Quality Various Square Glass Bottle

    Pabrik Pabrik Kualitas Botol Kaca Persegi Kualitas Tinggi

    Panggunaan Industri: Vodka, wiski, brendi, gin, rum, omben-omben, roh Base Material: Super Flint Sealing Tipe: Cork MOQ: Siji kontainer 20 '(udakara 12870 pcs) Werna: Logo sing jelas utawa khusus: Sampel Logo Pelanggan sing Ditampa: Disedhiyakake OEM / ODM: Ditampa
  • Liquor bottle whiskey brandy bottle

    Botol brendi wiski botol minuman keras

    Bentuk: Werna bunder utawa khusus: Sampel utawa dicocogake Sampel: Packing sing Disedhiyakake: Pallet utawa OEM / ODM khusus: Jaminan Kualitas sing Ditampa: Pemeriksaan otomatis kanggo mesthekake wektu pangiriman kualitas sajrone 7 dina yen duwe produk ing toko, yen butuh pangiriman liyane biasane sajrone sewulan utawa negosiasi
  • Extra White Flint Liquor Bottles Vodka Glass Bottle

    Botol Minuman Flint Putih Botol Gelas Vodka

    JUMP minangka pabrikan pabrik kaca profesional kanthi pengalaman 20 taun. Khusus kanggo produksi macem-macem botol kaca & toples kaca. Jembaré 50000 m² lan cacahe luwih saka 500 karyawan, kapasitas produksi 800 yuta PC saben taun. Kanthi mlumpat dhukungan teknis majeng duwe botol kaca lan stoples kaca menyang Eropa ˴ Amerika Serikat ˴ Amerika Selatan Africa Afrika Selatan Asia Asia Tenggara ˴ Rusia ˴ Asia Tengah lan pasar Timur Tengah, kanthi reputasi apik. Uga duwe cabang ing Myanmar ˴ Filipina ˴ Rusia ˴ Uzbekistan. Tim desain profesional nyedhiyakake layanan kepribadian kanggo pelanggan. Komitmen kanggo nyedhiyakake layanan kemasan kaca mandheg ˴ profesional, standar, lan efisien kanggo para pelanggan.
  • High weight vodka whiskey brandy gin rum classic liquor spirits glass bottles

    Botol kaca wiski wajan abot merek brendi minuman keras klasik botol kaca

    Panggunaan Industri: Vodka ﹑ wiski ﹑ brendi ﹑ gin ﹑ rum ﹑ omben-omben ﹑ roh Bahan dasar: Tipe Sealing Super Flint: Cork MOQ: Siji kontainer 20 '(udakara 12870 pcs) Penanganan permukaan bisa nambahake percetakan layar ˴ panggang, pencetakan, sandblasting, ukiran ˴ elektroplating lan decal penyemprotan warna ˴ lsp. Warna: Bentuk sing jelas utawa disesuaikan: Babak, nanging bentuk apa wae bisa ngasilake Logo: Sampel Logo Pelanggan sing Ditampa: Disedhiyakake Packing: Pallet utawa Warna tutup sing disesuaikan: Warna Asal-Usul Panggonan Asal: Shandong, China OEM / ODM: Ditampa
  • Spirit Bottle

    Botol Roh

    JUMP minangka pabrikan pabrik kaca profesional kanthi pengalaman 20 taun. Khusus kanggo produksi macem-macem botol kaca & toples kaca. Jembaré 50000 m² lan cacahe luwih saka 500 karyawan, kapasitas produksi 800 yuta PC saben taun. Kanthi mlumpat dhukungan teknis majeng duwe botol kaca lan stoples kaca menyang Eropa ˴ Amerika Serikat ˴ Amerika Selatan Africa Afrika Selatan Asia Asia Tenggara ˴ Rusia ˴ Asia Tengah lan pasar Timur Tengah, kanthi reputasi apik. Uga duwe cabang ing Myanmar ˴ Filipina ˴ Rusia ˴ Uzbekistan. Tim desain profesional nyedhiyakake layanan kepribadian kanggo pelanggan. Komitmen kanggo nyedhiyakake layanan kemasan kaca mandheg ˴ profesional, standar, lan efisien kanggo para pelanggan.