Botol Zaitun

  • China factory olive oil glass bottle

    Botol kaca minyak zaitun pabrik

    Panggunaan Industri: Minyak Masak , Minyak Zaitun, Jus Volume: 100ml 150ml 250ml 500ml 750ml 1000ml utawa bentuk Khusus: Kothak, bunder utawa khusus Warna: Transparan, bening, ijo peteng, ambar utawa label khusus: Fitur sing Disedhiyakake: Cocokake minyak pijet, minyak alpukat , mentega, cuka, kecap, minyak wijen utawa minyak liyane Kanthi pengalaman luwih saka 20 taun lan tim sing mumpuni, kita wis ngekspor barang menyang pirang-pirang negara lan wilayah ing saindenging jagad. Kita nampani kabeh pelanggan, asosiasi bisnis lan kanca-kanca saka saindenging jagad kanggo ngubungi kita lan nggawe kerjasama kanggo entuk manfaat bebarengan.
  • China good quality clear glass square round olive oil bottles

    Botol minyak zaitun bunder persegi bunder sing berkualitas apik ing China

    Tipe sealing: Volume sekrup Volume: 100ml 150ml 250ml 500ml 750ml 1000ml utawa khusus Bentuk: Alun-alun, bunder utawa khusus Warna: Transparan, bening, ijo peteng, ambar utawa khusus minyak wijen utawa minyak liyane OEM / ODM: Werna tutup sing Ditampa: Packing Warna Disesuaikan: Palet utawa karton Jaminan kualitas: Pemeriksaan otomatis kanggo njamin kualitas  
  • Good Quality Glass Olive Oil Bottle

    Botol Minyak Zaitun Kaca Mutu

    Kanthi teknologi utama ing wektu sing padha karo semangat inovasi, gotong royong, mupangat lan tuwuh, kita bakal bisa mbentuk masa depan sing sejahtera. Kita nyedhiyakake botol minyak zaitun sing berkualitas lan botol kaca liyane. Perusahaan kami bakal terus ngawula pelanggan kanthi kualitas, rega kompetitif lan pangiriman sing tepat wektu! Kita kanthi tulus nampani kanca-kanca saka saindenging jagad kanggo ngunjungi lan kerja sama karo kita! Yen sampeyan kasengsem karo barang-barang kita, priksa manawa sampeyan ora ragu-ragu hubungi kami, bakal luwih becik menehi sampeyan informasi luwih lengkap!
  • Hot sale clear glass square round olive oil bottles

    Botol minyak zaitun bunder sing adol panas didol

    Sampel: Disedhiyakake OEM / ODM: Werna tutup sing Ditampa: Sertifikasi Warna Disesuaikan: LAPORAN TEST / FDA / 26863-1 LAPORAN: Pallet utawa karton Papan Asal-Usul: Shandong, China Jaminan Mutu: Inspeksi otomatis kanggo njamin botol Roh kualitas Botol anggur Botol kaca lan botol minuman ringan ˴ dispenser kaca ˴ Mason jar minangka produk populer. Kabeh produk bisa lolos tes sertifikat FDA, LFGB lan DGCCRF. Perlindhungan lingkungan, lingkungan lan urip sehat tumrap manungsa iku mesthi dadi pituduh pembangunan kita. Tim desain profesional bisa nyukupi sarat nyithak desain produk ˴ pengepakan ˴. Prinsip kita yaiku: siji operasi stasiun, nyukupi kabutuhan sampeyan, menehi solusi lan entuk kerjasama win-win.
  • China Square Shape Glass Olive Oil Bottle

    Botol Minyak Zaitun Kaca Bentuk Persegi China

    Fitur: Cocokake minyak pijet, minyak alpukat, mentega, cuka, kecap, minyak wijen utawa minyak liyane Logo: Sampel Logo Pelanggan sing Ditampa: Disedhiyakake OEM / ODM: Werna Cap sing Ditampa: Sertifikasi Warna Disesuaikan: LAPORAN TEST / ISO / 26863-1 Hiburan / Sastra / SGS Packing: Pallet utawa karton Lokasi Asal: Shandong, China Jaminan kualitas: Pemeriksaan otomatis kanggo njamin kualitas  
  • Square Dark Green Oil Bottle

    Botol Minyak Hijau Peteng

    Kita gumantung karo kekuwatan teknis sing kuat lan terus-terusan nggawe teknologi canggih kanggo memenuhi permintaan pelanggan babagan botol minyak zaitun, botol liyane. Kita nampi para pelanggan, asosiasi bisnis lan kanca-kanca saka saindenging jagad kanggo ngubungi kita lan njaluk kerja sama kanggo entuk manfaat bebarengan. Kanthi luwih saka 20 taun pengalaman lan tim sing mumpuni, kita wis ngekspor barang menyang pirang-pirang negara lan wilayah ing saindenging jagad. Kita nampani kabeh pelanggan, asosiasi bisnis lan kanca-kanca saka saindenging jagad kanggo ngubungi kita lan nggawe kerjasama kanggo entuk manfaat bebarengan.
  • Factory Price China Olive Oil Bottle 500ml

    Harga Pabrik Botol Minyak Zaitun China 500ml

    Kita meksa nawakake produksi bermutu kanthi konsep perusahaan sing hebat, penjualan produk sing jujur ​​lan uga layanan sing paling apik lan cepet. Panjaluk sampeyan bakal disambut banget lan uga tuwuh win-win makmur sing diarepake. Amarga pamrih sing ketat babagan kualitas, lan layanan sawise didol, produk dadi saya populer ing saindenging jagad. Akeh klien sing teka ing pabrik lan nggawe pesanan. Lan uga ana akeh kanca asing sing teka kanggo ndeleng, utawa dipercaya supaya bisa tuku barang liyane. Sampeyan seneng banget teka ing China, kutha kita lan pabrik kita!
  • Factory olive oil 750ml glass bottle

    Botol kaca 750 ml minyak zaitun pabrik

    Outlet Pabrik Botol Kaca Minyak Zaitun China, Botol Kaca, Perusahaan kita selawase 50, 000 meter persegi. Saiki kita duwe luwih saka 500 tenaga kerja, tim teknis sing mumpuni, pengalaman luwih saka 20 taun, pengerjaan sing apik, kualitas stabil lan andal, rega kompetitif lan kapasitas produksi sing cukup, kaya iki supaya para pelanggan luwih kuwat. Yen sampeyan duwe priksaan, aja ragu-ragu hubungi kami. Sugeng rawuh ing perusahaan lan mriksa. Ayo kerja sama bebarengan kanggo nggawe kerjasama sing apik. Kanthi mlumpat dhukungan teknis majeng duwe botol kaca lan stoples kaca menyang Eropa ˴ Amerika Serikat ˴ Amerika Selatan Africa Afrika Selatan Asia Asia Tenggara ˴ Rusia ˴ Asia Tengah lan pasar Timur Tengah, kanthi reputasi apik. Uga duwe cabang ing Myanmar ˴ Filipina ˴ Rusia ˴ Uzbekistan. Tim desain profesional nyedhiyakake layanan kepribadian kanggo pelanggan.
  • Top Quality Glass Olive Oil Bottle

    Botol Minyak Zaitun Kaca Paling Dhuwur

    Ana enem mesin inspeksi otomatis kanthi fungsi kamera lan 2 garis kemasan otomatis sing ora mung njamin kualitas uga nganyari efisiensi produksi. Duwe panggang ˴ pencetakan fr frosted ˴ sandblasting ˴ ukiran ˴ electroplating lan penyemprotan warna lsp produksi garis pamrosesan jero, bisa nyedhiyakake produk kaca siji, uga bisa menehi label cap ˴ label karo botol kaca kanthi syarat pelanggan. Botol semangat ˴ botol anggur ˴ botol bir ˴ jar kaca ˴ botol minuman ˴ botol panganan ˴ macem-macem botol anggur khas kelas menengah lan menengah, bahan biru material bahan kristal ˴ bahan watu bening sing jelas utawa bahan kaca gelas, cangkir kaca plate piring buah ˴ jar mason ˴ botol minuman ringan ˴ dispenser kaca ˴ macem-macem jar kaca minangka produk populer. Uga gawé gelas kaca borosilikat dhuwur sing bisa cocog karo gelombang mikro lan mesin cuci, kanthi suhu tahan panas ing ndhuwur 250 ℃.
  • Surper flint clear olive oil glass bottle

    Botol kaca kaca minyak zaitun sing jelas

    Panggunaan Industri: Minyak Masak , Minyak Zaitun, Bahan Dasar Jus: Tipe Sealing Kaca: Volume sekrup Volume: 100ml 150ml 250ml 500ml 750ml 1000ml utawa bentuk khusus: Warna, Bunder utawa disesuaikan Warna: Transparan, bening, ijo tuwa, ambar utawa Label sing disesuaikan: Fitur sing Disedhiyakake: Cocokake minyak pijet, minyak alpukat, mentega, cuka, kecap, minyak wijen utawa minyak liyane Logo: Logo Logo Pelanggan sing Ditampa: Disedhiyakake OEM / ODM: Werna tutup sing bisa ditampa: Sertifikasi Warna Disesuaikan: FDA / 26863-1 LAPORAN TEST / Kemasan ISO / SGS: Palet utawa karton Papan Asal: Shandong, China Jaminan kualitas: Pemeriksaan otomatis kanggo njamin kualitas  
  • Professional hot sell vinegar olive oil bottle with dispenser

    Botol minyak zaitun cuka panas profesional nganggo dispenser

    Kita meksa nawakake produksi bermutu kanthi konsep bisnis sing apik, penjualan sing jujur ​​lan layanan sing paling apik lan cepet. Kita bisa ngatur solusi miturut kabutuhan sampeyan lan kanthi gampang nambah proses jero liyane sing dikarepake. Kita nyedhiyakake botol minyak zaitun berkualitas profesional. Peralatan canggih, dhukungan manajemen kualitas, riset lan pangembangan kualitas sing apik bisa menehi rega luwih apik. Sugeng rawuh langsung hubungi kita kanggo hubungan bisnis mbesuk lan sukses bareng!
  • Chinese professional oil glass bottle

    Botol kaca minyak profesional Cina

    JUMP minangka perusahaan klompok kanthi pengalaman 20 taun sing spesialisasine ing produksi macem-macem medium-grade lan botol kaca lan botol kaca saben dina. Dumunung ing provinsi wisata pesisir - ShanDong, minangka kepala timur Jembatan Continental New Eurasia, duwe plabuhan internasional paling gedhe ing China- Pelabuhan QingDao, JUMP duwe lokasi geografis sing unik, sing nggawe kahanan alami sing apik kanggo bisnis internasional. Konsentrasi kita yaiku kanggo nggabungake lan ningkatake kualitas apik lan ndandani barang sing ana, sauntara terus-terusan ngasilake produk anyar kanggo memenuhi kebutuhan pelanggan khas botol kaca minyak zaitun berkualitas tinggi, kita wis ngerti banget babagan kualitas sing apik, lan duwe morecertifikasi lan paten. Kita darmabakti kanggo nyedhiyakake produk lan solusi kanthi rega sing bisa ditampa.