Botol Minuman

  • Top sale glass milk bottles

    Botol susu kaca sing paling laris

    Kanthi pengalaman makarya sing sejahtera lan solusi sing dipikirake, saiki kita bakal dianggep dadi pemasok sing bisa dipercaya. Kanggo jar mason kosong 350ml, botol susu kaca bening minangka produk sing adol panas, nduweni sumber barang sing cukup lan uga regane bisa dadi kauntungan. Sugeng takon babagan barang dagangan kita. Sampel: Disedhiyakake OEM / ODM: Werna tutup sing Ditampa: Wangun Warna Disesuaikan: Flat, bunder utawa disesuaikanJaminan kualitas: Pemeriksaan otomatis kanggo njamin kualitas
  • Glass mason cup glass bottle with straw 

    Botol kaca tuwung mason kaca nganggo jerami 

    Kita nyuplai conto gratis kanggo referensi pelanggan, kanthi pengalaman manufaktur sing akeh, produk lan solusi berkualitas tinggi, lan layanan purna jual sing apik, jum wis entuk reputasi apik lan wis dadi salah sawijining perusahaan terkenal khusus ing seri manufaktur. Kita ngarep-arep banget netepake hubungan bisnis karo sampeyan lan golek bathi bebarengan. Kita nyuda biaya pangolahan, biaya tambahan wajar, menang dhukungan lan konfirmasi pelanggan anyar lan lawas. Konsep kita yaiku kanggo mbantu para pelanggan nawakake layanan sing paling tulus, lan produk sing pas.
  • Swing top lid beverage bottle juice bottle

    Botol jus omben tutup ndhuwur ayunan

    JUMP minangka pabrikan pabrik kaca profesional kanthi pengalaman 20 taun. Khusus kanggo produksi macem-macem botol kaca & toples kaca. Jembaré 50000 m² lan cacahe luwih saka 500 karyawan, kapasitas produksi 800 yuta PC saben taun. Kanthi mlumpat dhukungan teknis majeng duwe botol kaca lan stoples kaca menyang Eropa ˴ Amerika Serikat ˴ Amerika Selatan Africa Afrika Selatan Asia Asia Tenggara ˴ Rusia ˴ Asia Tengah lan pasar Timur Tengah, kanthi reputasi apik. Uga duwe cabang ing Myanmar ˴ Filipina ˴ Rusia ˴ Uzbekistan. Tim desain profesional nyedhiyakake layanan kepribadian kanggo pelanggan. Komitmen kanggo nyedhiyakake layanan kemasan kaca mandheg ˴ profesional, standar, lan efisien kanggo para pelanggan.
  • Beverage glass bottle with straw

    Botol kaca minuman karo jerami

    Kita nyuda biaya pangolahan, biaya tambahan wajar, menang dhukungan lan konfirmasi pelanggan anyar lan lawas. Konsep kita yaiku kanggo mbantu para pelanggan nawakake layanan sing paling tulus, lan produk sing pas. Kanthi teknologi minangka inti, berkembang lan produksi barang berkualitas tinggi miturut macem-macem kebutuhan pasar. Kanthi konsep iki, bakal terus ngembangake produk kanthi nilai tambah dhuwur lan terus nambah solusi, lan bakal menehi solusi lan layanan sing paling apik kanggo para pelanggan! Kita duwe tim insinyur paling dhuwur ing industri lan tim sing efisien ing riset. Apa maneh, kita wis luwih saka 26 lini produksi ing bengkel, mula kita bisa nemokake macem-macem pitakon saka macem-macem klien. Sugeng mriksa informasi luwih lengkap saka solusi lan ngubungi kita.
  • Juice glass bottle with straw

    Botol jus jus nganggo jerami

    Penanganan Lumahing: Decal lan logo Kanggo Minuman Umume kita tetep teori "Kualitas Sepisanan, Prestige Supreme". Kita wis setya nyedhiyakake para pembeli kanthi solusi kualitas tinggi sing kompetitif, pangiriman cepet lan layanan ahli kanggo para pelanggan. Produk kita kalebu botol wedang kaca, kabeh jinis toples kaca, botol anggur, mangkuk kaca, lsp. Kajaba iku, kepenuhan pelanggan minangka tujuan sing langgeng. Kita duwe tim insinyur paling dhuwur ing industri lan tim sing efisien ing riset. Apa maneh, kita wis luwih saka 26 lini produksi ing bengkel, mula kita bisa nemokake macem-macem pitakon saka macem-macem klien. Sugeng mriksa informasi luwih lengkap saka solusi lan ngubungi kita.
  • Beverage Bottle

    Botol Minuman

    Botol semangat Botol anggur Botol bir Botol kaca lan botol minuman ringan ˴ dispenser kaca ˴ Jar Mason minangka produk populer. Kabeh produk bisa lolos tes sertifikat FDA, LFGB lan DGCCRF. Perlindhungan lingkungan, lingkungan lan urip sehat tumrap manungsa iku mesthi dadi pituduh pembangunan kita. Tim desain profesional bisa nyukupi sarat nyithak desain produk ˴ pengepakan ˴. Prinsip kita yaiku: siji operasi stasiun, nyukupi kabutuhan sampeyan, menehi solusi lan entuk win-win.
  • Drinking glass bottle with straw

    Ngombe botol kaca nganggo jerami

    JUMP minangka perusahaan klompok kanthi pengalaman 20 taun sing spesialisasine ing produksi macem-macem medium-grade lan botol kaca lan botol kaca saben dina. Dumunung ing provinsi wisata pesisir - ShanDong, minangka kepala timur Jembatan Continental New Eurasia, duwe plabuhan internasional paling gedhe ing China- Pelabuhan QingDao, JUMP duwe lokasi geografis sing unik, sing nggawe kahanan alami sing apik kanggo bisnis internasional.
  • Beverage drinking glass bottle with straw

    Minuman botol kaca karo jerami

    Toko kerjane duwe panggang, pencetakan, frosting, sandblasting, ukiran, electroplating lan penyemprotan warna, dll, sawetara lini produksi pangolahan sing jero, bisa nyedhiyakake produk kaca mandheg, uga bisa menehi label cap ˴ label karo botol kaca kaya kebutuhan pelanggan. Botol semangat ˴ botol anggur ˴ botol bir ˴ jar kaca ˴ botol minuman ˴ botol panganan ˴ macem-macem botol anggur khas kelas menengah lan menengah, bahan biru material bahan kristal ˴ bahan watu bening sing jelas utawa bahan kaca gelas, cangkir kaca plate piring buah ˴ jar mason ˴ botol minuman ringan ˴ dispenser kaca ˴ macem-macem jar kaca minangka produk populer. Uga gawé gelas kaca borosilikat dhuwur sing bisa cocog karo gelombang mikro lan mesin cuci, kanthi suhu tahan panas ing ndhuwur 250 ℃. Proses produksi sing ketat nyedhiyakake jaminan kualitas.
  • beverage bottle with screw cap

    botol wedang nganggo tutup sekrup

    Logo: Warna Logo Pelanggan sing Bisa Ditampa: Penanganan lumahing sing bening utawa sing disesuaikan: Pencetakan layar ˴ panggang, pencetakan, sandblasting, ukiran, elektroplating lan penyemprotan warna decal, decal, lsp. Gunakake Industri: Minuman, buah, jus, banyu, susu lsp Material Dasar: Sampel Kaca: Kasedhiya OEM / ODM: Werna tutup sing Ditampa: Wangun Warna Disesuaikan: Sertifikasi Datar, bunder utawa khusus: LAPORAN TES / FDA / 26863-1 LAPORAN UJI / ISO / SGS Pengepakan: Palet utawa karton Papan Asal-Usul: Shandong, China Jaminan kualitas: Otomatis inspeksi kanggo mesthekake kapasitas Produksi kualitas 800 juta pcs saben taun Wektu kiriman sajrone 7 dina yen duwe produk ing toko, yen butuh pengiriman biasane liyane sajrone sewulan utawa negosiasi
  • Popular design beverage bottle juice bottle

    Botol jus minuman minuman desain populer

    Kita duwe tim insinyur paling dhuwur ing industri lan tim sing efisien ing riset. Apa maneh, kita wis luwih saka 26 lini produksi ing bengkel, mula kita bisa nemokake macem-macem pitakon saka macem-macem klien. Sugeng mriksa informasi luwih lengkap saka solusi lan ngubungi kita. Kita nyuplai conto gratis kanggo referensi pelanggan, kanthi pengalaman manufaktur sing akeh, produk lan solusi berkualitas tinggi, lan layanan purna jual sing apik, jum wis entuk reputasi apik lan wis dadi salah sawijining perusahaan terkenal khusus ing seri manufaktur. Kita ngarep-arep banget netepake hubungan bisnis karo sampeyan lan golek bathi bebarengan.
  • Factory best selling airtight glass jucie bottle

    Pabrik paling laris botol kaca jucie sing adhem

    Kanthi teknologi minangka inti, berkembang lan produksi barang berkualitas tinggi miturut macem-macem kebutuhan pasar. Kanthi konsep iki, bakal terus ngembangake produk kanthi nilai tambah dhuwur lan terus nambah solusi, lan bakal menehi solusi lan layanan sing paling apik kanggo para pelanggan! Kita duwe tim insinyur paling dhuwur ing industri lan tim sing efisien ing riset. Apa maneh, kita wis luwih saka 26 lini produksi ing bengkel, mula kita bisa nemokake macem-macem pitakon saka macem-macem klien. Sugeng mriksa informasi luwih lengkap saka solusi lan ngubungi kita.